Ecran PVC Gri 10m x 13mm
  • Ecran PVC Gri 10m x 13mm
  • Ecran PVC Gri 10m x 13mm

Ecran PVC Gri 10m x 13mm

OKB-3 GRAY
Ecrane pentru orificii şi margini; PVC; L: 10m; gri; H: 13mm
167,96 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Ecranele pentru orificii şi margini PVC L: 10m gri H: 13mm, OKB-3 GRAY de la KURANT sunt soluția ideală pentru protejarea cablurilor și firelor în orice mediu de lucru. Fabricate de către producătorul de încredere KURANT, aceste ecrane sunt proiectate pentru a rezista la o temperatură de lucru cuprinsă între -30...70°C, asigurând protecția cablurilor în condiții extreme.

Carcasa de culoare gri este fabricată din PVC durabil, oferind o lățime de 6.5mm și o lungime generoasă de 10m pentru a acoperi o gamă variată de aplicații. Cu o înălțime de 13mm, ecranele sunt perfecte pentru protejarea orificiilor și marginilor cablurilor.

Tipul accesorii pentru carcasele acestor ecrane sunt special concepute pentru a se potrivi perfect și pentru a oferi o protecție optimă împotriva deteriorării. Grosimea panoului este între 2.7 și 3.3mm, asigurând o protecție suplimentară împotriva factorilor de mediu.

Cu ecranele pentru orificii şi margini PVC de la KURANT, puteți fi siguri că cablurile dvs. vor fi protejate în mod eficient și că veți beneficia de o calitate superioară și durabilitate pe termen lung. Optați pentru soluții de calitate pentru protecția cablurilor dvs. cu ecranele de la KURANT!
Detalii ale produsului
EP-3/GY
13 Produse

Fisa tehnica

Producător
KURANT
Temperatura de lucru
-30...70°C
Lungime
10m
Material carcasă
PVC
Culoare carcasă
gri
Tip accesorii pt. carcase
ecrane pentru orificii şi margini
Grosime panou
2,7...3,3mm
2.7...3.3mm
Lăţime
6,5mm
6.5mm
Înălţime
13mm
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work