Înregistrator de perete IP20 Temp 0-40°C MQTT
  • Înregistrator de perete IP20 Temp 0-40°C MQTT

Înregistrator de perete IP20 Temp 0-40°C MQTT

HT20IOT-21MQM0
Înregistrator; pentru montare pe perete; IP20; Temp: 0÷40°C; MQTT
2.135,00 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Înregistratorul pentru montare pe perete IP20 Temp: 0÷40°C MQTT, HT20IOT-21MQM0 de la brandul LUMEL este soluția perfectă pentru monitorizarea și înregistrarea datelor de temperatură și umiditate în diverse medii.

Acest înregistrator este fabricat de LUMEL, un producător de încredere în domeniul electronicelor. Cu opțiunea de montare pe perete, acest dispozitiv este ușor de instalat și folosit în diferite locații. Interfața Ethernet permite o comunicare rapidă și eficientă, iar iluminarea îmbunătățește vizibilitatea în condiții de lumină scăzută.

Temperatura de lucru cuprinsă între 0 și 40°C asigură că dispozitivul va funcționa optim în majoritatea mediilor de lucru. Protocolul de comunicare MQTT permite transmiterea datelor în mod eficient și sigur. Sursa de alimentare PoE face ca dispozitivul să fie mai ușor de integrat în infrastructura existentă.

Acest înregistrator este de tipul înregistrator, având un conținut set specific pentru înregistrare. Clasa de etanșeitate IP20 oferă protecție împotriva prafului și a apei, asigurând o funcționare fiabilă pe termen lung.

Cu capacitatea de a controla umiditatea și de a măsura temperatura în intervalul -20...60°C, acest dispozitiv este extrem de versatil și util în diverse aplicații. Dimensiunile exterioare compacte de 150x100x28mm fac ca înregistratorul să fie ușor de integrat în orice spațiu.

Subtipul de afișaj LCD afișează clar și concis parametrii relevanți, cu un interval de măsurare a umidității între 0 și 95% RH. Cu 2 linii de afișare cu câte 16 semne, acest înregistrator oferă informații precise și detaliate pentru o monitorizare eficientă a condițiilor de mediu.
Detalii ale produsului
HT20IOT-21MQM0
1 Obiect

Fisa tehnica

Producător
LUMEL
Temperatura de lucru
0...40°C
Montare
pentru montare pe perete
Dimensiuni exterioare
150x100x28mm
Conţinut set
înregistrator
Interfaţă
Ethernet
Protocol de comunicare
MQTT
Tip modul
înregistrator
Clasă etanşeitate
IP20
Sursă de alimentare
PoE
Valoare controlată
umiditate
Subtip afişaj utilizat
LCD
Iluminare
da
Interval măsurare temperatură
-20...60°C
Interval măsurare umiditate
0...95% RH
Parametri afișați
2x16 semne
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work