Adaptor I2C Intel Edison cu 4 Canale ADC
  • Adaptor I2C Intel Edison cu 4 Canale ADC
  • Adaptor I2C Intel Edison cu 4 Canale ADC

Adaptor I2C Intel Edison cu 4 Canale ADC

DEV-13327
Modul: adaptor; I2C; Intel Edison; Ch: 4; ADC
111,78 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Modulul adaptor I2C Intel Edison Ch: 4 ADC, DEV-13327 de la SPARKFUN ELECTRONICS este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a satisface nevoile dumneavoastră de conectivitate și monitorizare a datelor. Producătorul acestui modul este SPARKFUN ELECTRONICS, ceea ce garantează fiabilitatea și performanța dispozitivului.

Informațiile importante despre acest produs includ faptul că nu este un dispozitiv de lucru în sine, ci doar un component esențial pentru proiectele dumneavoastră electronice. Cu o utilizare specifică pentru placa Intel Edison, acest adaptor este perfect pentru a extinde funcționalitățile plăcii dumneavoastră.

Interfața I2C asigură o comunicare rapidă și eficientă între dispozitive, în timp ce tipul de modul adaptor permite conectarea simplă a plăcii Intel Edison. Cu 4 canale ADC disponibile, puteți monitoriza și înregistra multiple semnale analogice în același timp, oferindu-vă o versatilitate maximă în proiectele dumneavoastră.

Subtipul modulului este ADC, ceea ce înseamnă că acest adaptor este specializat în conversia și citirea semnalelor analogice, fiind ideal pentru aplicații care necesită măsurători precise și detaliate. Cu Modulul adaptor I2C Intel Edison Ch: 4 ADC, DEV-13327 de la SPARKFUN ELECTRONICS, veți avea la dispoziție un instrument de încredere pentru proiectele dumneavoastră electronice.
Detalii ale produsului
SF-DEV-13327
2 Produse

Fisa tehnica

Producător
SPARKFUN ELECTRONICS
Informaţii
produsul nu este un dispozitiv de lucru ci doar un component
Utilizare
Intel Edison
Interfaţă
I2C
Tip modul
adaptor
Număr canale
4
Subtip modul
ADC
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
12 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work