• Nou
Adaptor Jack 3.5mm 3pin Stereo Conexiuni
  • Adaptor Jack 3.5mm 3pin Stereo Conexiuni

Adaptor Jack 3.5mm 3pin Stereo Conexiuni

JACK3.5S-F-TB
Adaptor; Jack 3,5mm 3pin soclu,regletă de conexiuni; stereo
14,87 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Adaptorul Jack 3,5mm 3pin soclu, regletă de conexiuni stereo este un accesoriu deosebit de util pentru pasionații de sunet de înaltă calitate. Structura cablului/adaptorului este realizată cu un jack de 3,5 mm și un soclu de 3 pini, asigurând o conexiune stabilă și fără interferențe. Această regletă de conexiuni este perfectă pentru conectarea dispozitivelor audio la echipamentele stereo, oferind o experiență auditivă de excepție.

Prin utilizarea acestui adaptor, veți putea să vă bucurați de sunetul clar și fidel al muzicii preferate, fără distorsiuni sau pierderi de calitate. Conectorul de tip soclu asigură o fixare sigură și durabilă, evitând astfel întreruperile neplăcute în timpul audițiilor.

Versiunea conectorului este stereo, ceea ce înseamnă că veți experimenta un sunet bogat și detaliat, cu o separare clară a canalelor audio. Numărul de pini și piste este de 3, asigurând compatibilitate maximă cu o gamă largă de dispozitive și echipamente audio.

Cu acest adaptor Jack 3,5mm 3pin soclu, regletă de conexiuni stereo, veți putea să vă bucurați de o calitate superioară a sunetului, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. Investiția în acest accesoriu este garantată să vă aducă satisfacție și să vă îmbunătățească experiența auditivă.
Detalii ale produsului
JACK3.5S-F-TB
280 Produse

Fisa tehnica

Structură cablu/adaptor
Jack 3,5mm 3pin soclu
regletă de conexiuni
Tip conexiune
adaptor
conector
soclu
Versiune conector
stereo
Numărul de pini
3
Număr piste
3
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work