Radiator și Ventilator PICO APL4
  • Radiator și Ventilator PICO APL4
  • Radiator și Ventilator PICO APL4

Radiator și Ventilator PICO APL4

PICO-APL4-FAN01
Modul de răcire; PICO APL; PICO-APL4-A10-F003; radiator
214,69 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Modulul de răcire PICO APL PICO-APL4-A10-F003 radiator, PICO-APL4-FAN01 fabricat de AAEON este o soluție excelentă pentru a menține temperatura optimă a dispozitivelor electronice.

Cu o serie de caracteristici de top, acest modul de răcire este proiectat pentru a asigura performanța maximă a dispozitivelor dumneavoastră. Seria producătorului, PICO APL, garantează calitatea și fiabilitatea produsului. Articolele conexe incluse în setul de livrare, cum ar fi PICO-APL4-A10-F003, completează perfect modul de răcire pentru a asigura un flux de aer optim.

Conținutul setului include radiatorul și ventilatorul PICO-APL4-FAN01, care funcționează în perfectă armonie pentru a menține temperatura dispozitivelor la un nivel optim. Acest modul de răcire este compatibil cu diverse kituri de evaluare, fiind un accesoriu esențial pentru orice proiect electronic.

Investiția în modulul de răcire PICO APL PICO-APL4-A10-F003 de la AAEON este o alegere inteligentă pentru orice entuziast al electronicelor sau dezvoltator de produse. Asigurați-vă că dispozitivele dumneavoastră funcționează la capacitate maximă cu acest modul de răcire de înaltă calitate!
Detalii ale produsului
PICO-APL4-FAN01
6 Produse

Fisa tehnica

Producător
AAEON
Seria producătorului
PICO APL
Articole conexe
PICO-APL4-A10-F003
Conţinut set
radiator
Tip accesorii pentru kituri de evaluare
modul de răcire
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work