• Nou
Cablu Adaptor RS232 D-Sub 9pin 2m
  • Cablu Adaptor RS232 D-Sub 9pin 2m
  • Cablu Adaptor RS232 D-Sub 9pin 2m

Cablu Adaptor RS232 D-Sub 9pin 2m

CAB-R2
Cablu-adaptor; 2m; RS232; D-Sub 9pin
79,96 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Cablu-adaptor 2m RS232 D-Sub 9pin de la ELATEC este un accesoriu de încredere pentru modulele de comunicare, asigurând o conexiune stabilă și rapidă între dispozitivele dvs. Producătorul acestui cablu-adaptor este ELATEC, cunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Lungimea cablului de 2m vă oferă flexibilitate în plasarea dispozitivelor conectate.

Acest cablu-adaptor vine echipat cu un conector RS232 de tip D-Sub 9pin, asigurând compatibilitate cu o gamă largă de dispozitive. De asemenea, sunt disponibile mai multe articole conexe, cum ar fi T4BO-F4, T4BO-F2, T4BO-F6, T4BO-F6-P, T4BO-F6-PI și T4DO-B, pentru a vă oferi opțiuni suplimentare în configurarea sistemului dvs. de comunicare.

Interfața RS232 permite transferul rapid al datelor între dispozitive, iar designul compact și durabil al cablului-adaptor ELATEC face din acesta un accesoriu ideal pentru utilizarea zilnică. Datorită subtipului conector D-Sub 9pin, puteți fi sigur că veți obține o conexiune sigură și stabilă între dispozitivele dvs.

În concluzie, Cablu-adaptorul 2m RS232 D-Sub 9pin de la ELATEC este alegerea perfectă pentru cei care caută un accesoriu de calitate superioară pentru modulele lor de comunicare. Nu ezitați să investiți în acest produs fiabil și eficient pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare a dispozitivelor electronice.
Detalii ale produsului
CAB-R2
6 Produse

Fisa tehnica

Producător
ELATEC
Lungime cablu
2m
Articole conexe
T4BO-F2
T4BO-F4
T4BO-F6
T4BO-F6-P
T4BO-F6-PI
T4DO-B
Interfaţă
RS232
Subtip conector
D-Sub 9pin
Tip accesorii pentru module de comunicare
cablu - adaptor
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work