• Nou
Distanțor Gri Închis
  • Distanțor Gri Închis

Distanțor Gri Închis

IT-P10000192D
Element distanţor; gri închis
54,38 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Element distanţor gri închis de la ITALTRONIC este soluția perfectă pentru a asigura o montare sigură și eficientă a componentelor electronice în carcasele Railbox Vertical de dimensiuni variate: 35, 45, 17.5 și 22.5. Acest element distanțor este fabricat de către ITALTRONIC, un producător de renume în domeniul electronicelor, garantând calitate și durabilitate.

Culoarea gri închis conferă un aspect elegant și profesional carcasei, integrându-se perfect în designul final al produsului. Elementul distanțor este un accesoriu esențial pentru montajul corect al componentelor electronice, asigurând o separare adecvată între acestea pentru a preveni deteriorarea sau interferențele nedorite.

Cu Elementul distanțor gri închis de la ITALTRONIC, puteți fi siguri că montajul componentelor electronice va fi simplu, rapid și precis, oferindu-vă o soluție de calitate superioară pentru proiectele dumneavoastră electronice. Optați pentru acest produs de înaltă performanță pentru rezultate excelente în domeniul electronicelor!
Detalii ale produsului
IT-P10000192D
241 Produse

Fisa tehnica

Producător
ITALTRONIC
Utilizare
17.5 Railbox Vertical
22.5 Railbox Vertical
35 Railbox Vertical
45 Railbox Vertical
Tip accesorii pt. carcase
element distanţor
Culoare
gri închis
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work