• Nou
Clemă Cablu Carcase D-Sub 5-7mm
  • Clemă Cablu Carcase D-Sub 5-7mm

Clemă Cablu Carcase D-Sub 5-7mm

61030000141
Clemă cablu; pentru carcase D-Sub; 5÷7mm
58,89 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Clemă cablu pentru carcase D-Sub 5÷7mm de la HARTING este soluția perfectă pentru a asigura o conexiune sigură și durabilă în aplicațiile dumneavoastră electronice. Acest produs este fabricat de HARTING, un producător de renume în industria electronică, garantând calitate și fiabilitate.

Diametrul exterior al cablului este între 5 și 7mm, asigurând compatibilitate cu o gamă variată de cabluri utilizate în aplicații industriale și comerciale. Această clema de cablu este special concepută pentru a fi utilizată cu conectori de tip carcase D-Sub, facilitând instalarea și asigurând o conexiune stabilă în timp.

Datorită design-ului său ergonomic și materialelor de înaltă calitate, această clema de cablu este ușor de instalat și oferă o fixare sigură a cablului în conectori. Acest accesoriu pentru conectori este indispensabil în proiectele care necesită o conexiune sigură și durabilă între cabluri și componente electronice.

În concluzie, clemă cablu pentru carcase D-Sub 5÷7mm de la HARTING este alegerea perfectă pentru cei care caută un accesoriu de calitate superioară și fiabil pentru proiectele lor electronice. Alegeți HARTING pentru soluții electronice de încredere!
Detalii ale produsului
61030000141
75 Produse

Fisa tehnica

Producător
HARTING
Diametru exterior cablu
5...7mm
Utilizare conectori
pentru carcase D-Sub
Tip accesorii pentru conectori
clemă cablu
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work